Ne mundësojmë
komoditetin tuaj.

Me Plus-Klima ju do arrini maksimumin e komfortit
në shtëpinë tuaj.
Shtrirje e gjerë

Plus-Klima ofron një gamë të gjerë produktesh "Mitsubishi". Përmes stafit tonë të përkushtuar mundësojmë instalime jo vetëm në Shqipëri, por dhe më gjerë.

Performancë e lartë

Përmes kualitetit rë produkteve Mitsubishi ne ofrojmë zgjidhjet më të mira sot në treg për sistemet e ngrohjes dhe ftohjes.

Përgjigje të menjëhershme

Plus-Klima ju ofron suport teknik të përhershëm. Mjafton të na kontaktoni në një nga format tona të kontaktit.

Montime


Ne ofrojmë montime dhe instalime të pajisjeve në sisteme Mono dhe Multi-Split. Puna e kujdesshme e punonjësve tanë përmes dhe kompaktësisë së pajisjeve Mitsubishi ruajnë elegancën dhe finesën e dekorit të ambientit tuaj. Duke dhënë sërish maksimumimin e performancës, ambienti juaj do të jetë mjaft komod. Nëse kërkoni perfeksionin atëherë zgjidhja juaj e vetme është Plus-Klima.

Riparime


Ne gjendemi gjithmonë pranë jush. Për çdo problem me pajisjen tuaj, Plus-Klima do të vijë menjëherë për ta rregulluar. Puna e palodhur na ka lejuar ti përgjigjemi të gjitha kërkesave të klientëve dhe të renditemi ndër kompanitë më të preferuara. Shërbimi kryhet brenda 24 orëve.

Garanci 5-vjeçare


Nëse kërkoni një zgjidhje afatgjatë për ambientin tuaj atëherë zgjidhja e vetme janë pajisjet Mitsubishi. Plus-Klima garanton autenticitetin e produkteve Mitsubishi duke dhënë një garanci 5-vjeçare për të gjitha pajisjet.

Disa nga punët tona: