Card image cap
SLZ

Një kasetë tavanore kompakte, e lehtë me 4 dalje pë ajrin e cila ofron një shpërndarje të barabartë të ajrit në ambient.

Shiko modelet specifike
Card image cap
SEZ

Seria tavanore SEZ ofron teknologjitë më të fundit dhe performancën e lartë që e bejnë një nga zgjedhjet më të preferuara.

Shiko modelet specifike