Card image cap
PLA

Një seri e plotë që përfshin pajisjet më të fundit së bashku me kursimin e energjisë. Inkorporimi i sensorit 3D dhe shpërndarja ekuivalente e ajrit arrijnë një ekulibër komforti në ambientin tuaj. Kjo efiçencë e lartë e klasifikon si një nga seritë më të pëlqyera.

Shiko modelet specifike
Card image cap
PEAD

Modelet e holla tavanore PEAD janë zgjidhja perfekte për ndërtesat që kërkojnë pak hapsirë instalimi. Ruajtja e energjisë dhe efiçenca janë përmirësuar duke ulur koston e operimit.

Shiko modelet specifike
Card image cap
PEA

Eleganca dhe stili, seria PEA plotëson ambientin estetikisht duke ruajtur performancën e lartë. Suporton instalimet e gjata duke krijuar liri mbi vendosjen e pajisjeve të brendshme.

Shiko modelet specifike
Card image cap
PKA

Njësia e brendshme murore dhe kompakte ofron lehtësi në instalimet e thjeshta. Gama e gjerë e produkteve (modelet M35-M100) siguron zgjidhjen më të mirë që iu përshtatet nevojave tuaja.

Shiko modelet specifike
Card image cap
PCA

Një njësi e re e brendshme plot stil që së bashku me kontrollin e lartë të ajërit siguron performancën më të lartë. Një pajisje e tillë është përgjigja e të gjitha nevojave tuaja.

Shiko modelet specifike
Card image cap
PSA

Një pajisje e lehtë dhe e shpejtë për tu instaluar. Një zgjidhje e shkëlqyer kur nevojitet një pajisje e fuqishme për tu instaluar.

Shiko modelet specifike