Card image cap
MSZ-L

Zhvilluar për të plotësuar dekorin e brendshëm modern të dhomës, seria LN ofron 4 ngjyra që shkrihen natyralisht kudo që vendosen. Jo vetëm dizajni i sofistikuar, por edhe përdorimi optimal i energjisë si dhe komforti operacional i shtojnë më shumë vlerë kësaj serie.

Shiko modelet specifike
Card image cap
MSZ-A

Seria MSZ-A është krijuar në mënyrë kompakte që ti përshtatet kapacitetit të dhomave të ndryshme. Performanca e lartë e pajisjes së brendshme dhe asaj të jashtme kanë mundësuar arritjen e rankut A+++ për ruajtjen e energjisë.

Shiko modelet specifike
Card image cap
MSZ-F

Seria F mundëson teknologjitë më të fundit të Mitsubishi Electric duke ofruar funksione të avancuara si "3D Sensor" për kontrollin e temperaturës apo "Plasma Air Purification" që të rrisë nivelet e komfortit në dhomë në nivele të reja.

Shiko modelet specifike
Card image cap
MSZ-E

Zhvilluar për të komplementuar dekorin e brendshëm modern të dhomës kjo seri ofrohet në 3 ngjyra që japin një vizion të ri.

Shiko modelet specifike
Card image cap
MSZ-S

Stili kompakt i njësisë së brendshme ofron një performancë tejet të qetë si dhe kursim energjie në secilën dhomë ku instalohet.

Shiko modelet specifike
Card image cap
MSZ-G

Stili kompakt i njësisë së brendshme ofron një performancë tejet të qetë si dhe kursim energjie në secilën dhomë ku instalohet.

Shiko modelet specifike
Card image cap
MSZ-W

Seria më e fundit e Mitsubishi Electric e cila ofron një performancë të lartë në pastrimin e ajrit të dhomës si dhe rendimente të larta deri në -15 gradë celcius për komfortin maksimal.

Shiko modelet specifike
Card image cap
MSZ-D

Një seri komapkte që ofron perfomancë të lartë dhe implementimin e teknologjive më të fundit si filtrimi i ajrit apo kontrolli përmes Wi-Fi.

Shiko modelet specifike
Card image cap
MSZ-H

Teknologjia e avancuar inverter i siguron kësaj serie superioritetin e ruajtjes së energjisë së bashku me një performancë të pa krahasueshme.

Shiko modelet specifike
Card image cap
MFZ

Seria e modeleve dysheme më të fuqishme të Mitsubishi Electric të cilat shkrihen në harmoni me hapsirat ku instalohen për të ngritur vlerat e ambientit tuaj në nivel tjetër.

Shiko modelet specifike
Card image cap
MLZ

Seria tavanore e cila përveç performancës së lartë ofron një dizajn të ri të hollë dhe të shkëlqyeshëm.

Shiko modelet specifike