← Kthehu tek modelet e Serisë M

Çmimi: 750 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-WN25 . Ky model nuk mund të lidhet me një pajisje të jashtme Multi Split.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 23 - 42
Sipërfaqja që mbulon (m2) 25
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 290-799-232
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 3.1
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 0.9 - 3.5
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) 2.5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.3 - 3.0
Klasi i energjisë (ftohje) A++

Çmimi: 850 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-WN35 . Ky model nuk mund të lidhet me një pajisje të jashtme Multi Split.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 23 - 44
Sipërfaqja që mbulon (m2) 35
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 290-799-232
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 3.6
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.1 - 4.1
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) 3.1
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.4 - 3.5
Klasi i energjisë (ftohje) A++