← Kthehu tek modelet e Serisë M

Çmimi: 320 €

Ky model realizon lidhje vetëm me pajisje Multi-Split. Pajisja e jashtme shitet e veçuar.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 21 - 40
Sipërfaqja që mbulon (m2) 15
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 250-760-168
Kapaciteti i ngrohjes (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Klasi i energjisë (ftohje) A++

Çmimi: 330 €

Ky model realizon lidhje vetëm me pajisje Multi-Split. Pajisja e jashtme shitet e veçuar.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 21 - 42
Sipërfaqja që mbulon (m2) 20
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 250-760-168
Kapaciteti i ngrohjes (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Klasi i energjisë (ftohje) A++

Çmimi: 850 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-SF25 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 330 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 19 - 45
Sipërfaqja që mbulon (m2) 25
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 299-798-195
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 3.2
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.0 - 4.1
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) 2.5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 0.9 - 3.4
Klasi i energjisë (ftohje) A++

Çmimi: 990 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-SF35 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 370 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 19 - 45
Sipërfaqja që mbulon (m2) 35
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 299-798-195
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 4
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.3 - 4.6
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) 3.5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.1 - 3.8
Klasi i energjisë (ftohje) A++

Çmimi: 1240 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-SF42 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 420 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 26 - 47
Sipërfaqja që mbulon (m2) 42
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 299-798-195
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 5.4
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.3 - 6.0
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) 4.2
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 0.8 - 4.5
Klasi i energjisë (ftohje) A++

Çmimi: 1500 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-SF50 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 430 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 28 - 49
Sipërfaqja që mbulon (m2) 50
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 299-798-195
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 5.8
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.4 - 7.3
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) 5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.4 - 5.4
Klasi i energjisë (ftohje) A++