← Kthehu tek modelet e Serisë M

Çmimi: 1450 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-LN25 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 650 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R32/R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 19-45
Sipërfaqja që mbulon (m2) 25
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 307-890-233
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 3.2
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 0.8-5.4
Klasi i energjisë (ngrohje) A+++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 2.5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.0 - 3.5
Klasi i energjisë (ftohje) A+++

Çmimi: 1650 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-LN35 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 750 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R32/R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 19-45
Sipërfaqja që mbulon (m2) 35
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 307-890-233
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 4
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.0-6.3
Klasi i energjisë (ngrohje) A+++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 3.5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 0.8 - 4.0
Klasi i energjisë (ftohje) A+++

Çmimi: 2200 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-LN50 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 800 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R32/R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 25-47
Sipërfaqja që mbulon (m2) 50
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 307-890-233
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 6
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.0-8.2
Klasi i energjisë (ngrohje) A++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.0 - 6.0
Klasi i energjisë (ftohje) A+++

Çmimi: 2550 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-LN60 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 900 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R32/R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 29-49
Sipërfaqja që mbulon (m2) 60
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 307-890-233
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 6.8
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.8-9.3
Klasi i energjisë (ngrohje) A++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 6.1
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.4 - 6.9
Klasi i energjisë (ftohje) A++

Çmimi: 1450 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-LN25 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 650 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R32/R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 19-45
Sipërfaqja që mbulon (m2) 25
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 307-890-233
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 3.2
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 0.8-5.4
Klasi i energjisë (ngrohje) A+++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 2.5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.0 - 3.5
Klasi i energjisë (ftohje) A+++

Çmimi: 1650 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-LN35 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 750 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R32/R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 19-45
Sipërfaqja që mbulon (m2) 35
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 307-890-233
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 4
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.0-6.3
Klasi i energjisë (ngrohje) A+++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 3.5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 0.8 - 4.0
Klasi i energjisë (ftohje) A+++

Çmimi: 2200 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-LN50 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 800 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R32/R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 25-47
Sipërfaqja që mbulon (m2) 50
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 307-890-233
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 6
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.0-8.2
Klasi i energjisë (ngrohje) A++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.0 - 6.0
Klasi i energjisë (ftohje) A+++

Çmimi: 2550 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-LN60 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 900 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R32/R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 29-49
Sipërfaqja që mbulon (m2) 60
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 307-890-233
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 6.8
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.8-9.3
Klasi i energjisë (ngrohje) A++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 6.1
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.4 - 6.9
Klasi i energjisë (ftohje) A++