← Kthehu tek modelet e Serisë M

Çmimi: 600 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-HJ25 . Ky model nuk mund të lidhet me një pajisje të jashtme Multi Split.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 23 - 43
Sipërfaqja që mbulon (m2) 25
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 290-799-232
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 3.1
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 0.9 - 3.5
Klasi i energjisë (ngrohje) A
Kapaciteti i ftohjes (kW) 2.5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.3 - 3.0
Klasi i energjisë (ftohje) A

Çmimi: 650 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-HJ35 . Ky model nuk mund të lidhet me një pajisje të jashtme Multi Split.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 23 - 44
Sipërfaqja që mbulon (m2) 35
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 290-799-232
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 3.6
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.1 - 4.1
Klasi i energjisë (ngrohje) A
Kapaciteti i ftohjes (kW) 3.1
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.4 - 3.5
Klasi i energjisë (ftohje) A

Çmimi: 1180 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-HJ50 . Ky model nuk mund të lidhet me një pajisje të jashtme Multi Split.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 27 - 47
Sipërfaqja që mbulon (m2) 50
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 290-799-232
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 5.4
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.4 - 6.5
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) 5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.3 - 5.0
Klasi i energjisë (ftohje) A+

Çmimi: 1440 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-HJ60 . Ky model nuk mund të lidhet me një pajisje të jashtme Multi Split.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 31 - 49
Sipërfaqja që mbulon (m2) 60
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 305-923-250
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 6.8
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.5 - 8.4
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) 6.1
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.7 - 7.1
Klasi i energjisë (ftohje) A+

Çmimi: 1630 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-HJ71 . Ky model nuk mund të lidhet me një pajisje të jashtme Multi Split.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 33 - 49
Sipërfaqja që mbulon (m2) 71
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 305-923-250
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 8.1
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.5 - 8.5
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) 7.1
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.8 - 7.1
Klasi i energjisë (ftohje) A+