← Kthehu tek modelet e Serisë M

Çmimi: 1690 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-GF60 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 520 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 29 - 49
Sipërfaqja që mbulon (m2) 60
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 325-1100-238
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 6.8
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 2.0 - 9.3
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) 6.1
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.4 - 7.5
Klasi i energjisë (ftohje) A++

Çmimi: 2020 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-GF71 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 590 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 30 - 49
Sipërfaqja që mbulon (m2) 71
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 325-1100-238
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 8.1
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 2.2 - 9.9
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) 7.1
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 2.0 - 8.7
Klasi i energjisë (ftohje) A++