← Kthehu tek modelet e Serisë M

Çmimi: 1090 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-FH25 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 450 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 20 - 44
Sipërfaqja që mbulon (m2) 25
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 305(+17)-925-234
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 3.2
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.8 - 5.5
Klasi i energjisë (ngrohje) A+++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 2.5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.4 - 3.5
Klasi i energjisë (ftohje) A+++

Çmimi: 1300 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-FH35 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 530 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 21 - 44
Sipërfaqja që mbulon (m2) 35
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 305(+17)-925-234
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 4
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.0 - 6.3
Klasi i energjisë (ngrohje) A+++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 3.5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 0.8 - 4.0
Klasi i energjisë (ftohje) A+++

Çmimi: 1800 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-FH50 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 560 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 25 - 46
Sipërfaqja që mbulon (m2) 50
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 305(+17)-925-234
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 6
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.7 - 8.7
Klasi i energjisë (ngrohje) A++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.9 - 6.0
Klasi i energjisë (ftohje) A++