← Kthehu tek modelet e Serisë M

Çmimi: 450 €

Ky model nuk realizon lidhje Multi-Split.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 21 - 45
Sipërfaqja që mbulon (m2) 18
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 299-885-195
Kapaciteti i ngrohjes (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Klasi i energjisë (ngrohje) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ftohjes (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Klasi i energjisë (ftohje) Në varësi të pajisjes së jashtme

Çmimi: 450 €

Ky model nuk realizon lidhje Multi-Split.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 21 - 45
Sipërfaqja që mbulon (m2) 22
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 299-885-195
Kapaciteti i ngrohjes (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Klasi i energjisë (ngrohje) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ftohjes (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Klasi i energjisë (ftohje) Në varësi të pajisjes së jashtme

Çmimi: 1140 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-EF25 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 460 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 21 - 45
Sipërfaqja që mbulon (m2) 25
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 299-885-195
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 3.2
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.1 - 4.2
Klasi i energjisë (ngrohje) A++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 2.5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.2 - 3.4
Klasi i energjisë (ftohje) A+++

Çmimi: 1340 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-EF35 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 520 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 21 - 45
Sipërfaqja që mbulon (m2) 35
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 299-885-195
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 4
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.8 - 5.5
Klasi i energjisë (ngrohje) A++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 3.5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.4 - 4.0
Klasi i energjisë (ftohje) A+++

Çmimi: 1760 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-EF42 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 590 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 28 - 48
Sipërfaqja që mbulon (m2) 42
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 299-885-195
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 5.2
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.4 - 6.3
Klasi i energjisë (ngrohje) A++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 4.2
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 0.9 - 4.6
Klasi i energjisë (ftohje) A++

Çmimi: 2180 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-EF50 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 650 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 30 - 49
Sipërfaqja që mbulon (m2) 50
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 299-885-195
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 5.8
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.6 - 7.5
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) 5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.4 - 5.4
Klasi i energjisë (ftohje) A++

Çmimi: 450 €

Ky model nuk realizon lidhje Multi-Split.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 21 - 45
Sipërfaqja që mbulon (m2) 18
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 299-885-195
Kapaciteti i ngrohjes (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Klasi i energjisë (ngrohje) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ftohjes (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Klasi i energjisë (ftohje) Në varësi të pajisjes së jashtme

Çmimi: 450 €

Ky model nuk realizon lidhje Multi-Split.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 21 - 45
Sipërfaqja që mbulon (m2) 22
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 299-885-195
Kapaciteti i ngrohjes (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Klasi i energjisë (ngrohje) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ftohjes (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) Në varësi të pajisjes së jashtme
Klasi i energjisë (ftohje) Në varësi të pajisjes së jashtme

Çmimi: 1140 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-EF25 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 460 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 21 - 45
Sipërfaqja që mbulon (m2) 25
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 299-885-195
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 3.2
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.1 - 4.2
Klasi i energjisë (ngrohje) A++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 2.5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.2 - 3.4
Klasi i energjisë (ftohje) A+++