← Kthehu tek modelet e Serisë M

Çmimi: 1420 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-AP42. Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 500 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R32/R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 21 - 45
Sipërfaqja që mbulon (m2) 42
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 299-798-219
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 5.4
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.3 - 6.0
Klasi i energjisë (ngrohje) A++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 4.2
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 0.9 - 4.5
Klasi i energjisë (ftohje) A++

Çmimi: 1650 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUZ-AP50. Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 500 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R32/R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 28 - 48
Sipërfaqja që mbulon (m2) 50
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 299-798-219
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 5.8
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.4 - 7.3
Klasi i energjisë (ngrohje) A++
Kapaciteti i ftohjes (kW) 5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.4 - 5.4
Klasi i energjisë (ftohje) A++