← Kthehu tek modelet e Serisë M

Çmimi: 1550 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUFZ-KJ25 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 780 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 19 - 41
Sipërfaqja që mbulon (m2) 25
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 600-750-215
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 3.4
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.2 - 4.6
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) 2.5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 0.5 - 3.4
Klasi i energjisë (ftohje) A+++

Çmimi: 1650 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUFZ-KJ35 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 820 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 19 - 41
Sipërfaqja që mbulon (m2) 35
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 600-750-215
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 4.3
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 1.2 - 5.5
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) 3.5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 0.5 - 3.7
Klasi i energjisë (ftohje) A++

Çmimi: 2350 €

Në çmim përfshihet dhe modeli përkatës i pajisjes së jashtme  MUFZ-KJ50 . Nëse si model i pajisjes së jashtme zgjidhet një model Multi-Split atëherë pajisja e brendshme shitet e veçuar dhe kushton 1200 €.

Karakteristika Vlera
Tensioni (V) 220-230
Lloji i gazit R410A
Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme (min-max) (dB(A)) 29 - 50
Sipërfaqja që mbulon (m2) 50
Dimensionet (lartësi-gjerësi-thellësi) (mm) 600-750-215
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 6
Kapaciteti i ngrohjes (min-max) (kW) 2.2 - 8.2
Klasi i energjisë (ngrohje) A+
Kapaciteti i ftohjes (kW) 5
Kapaciteti i ftohjes (min-max) (kW) 1.6 - 5.7
Klasi i energjisë (ftohje) A++