Sisteme për shtëpi dhe zyra


img18

Seria M

Kompaktësi Shiko Modelet

View more
img22

Seria S

Superioritet Shiko Modelet

View more
img22

Seria Multi-Split

Divergjencë Shiko Modelet

View more

Seritë M, S dhe MXZ përdorin teknologjinë inverter çka lejon që pajisja të përdorë energjinë që duhet për të ngrohur apo ftohur ambientin. Kjo sigurn që këto sisteme të kusejnë 40% më tepër energji se sistemet tradicionale. Integrimi i sensorit 3D dhe i teknologjisë H2I mundësojnë performancë të lartë dhe shpërndarje të barabartë të ngrohtësisë. Filtrimi i ajrit mundëson ambiente më të pastra dhe më të shëndetshme. Kjo i ka bërë pajisjet Mitsubishi ndër më të kërkuarat nga klientët.

Sisteme komerciale


img22

Seria P

Performancë Shiko Modelet

View more

Zgjidhja për sistemet e shkallës së lartë janë vetëm sistemet komerciale Mitsubishi. Seria P e çon kuptimin e performancës në një nivel tjetër. Janë të përshtatshme për ambiente të mëdha ose për ambiente që iu nevojiten pajisje që punojnë me rendiment të lartë. Ruajtja e energjisë dhe efiçenca janë përmirësuar duke ulur koston e operimit.