Prezantojmë seritë e reja të Mitsubishi


Përfito performancën më të lartë dhe kompaktësinë në një njësi të vetme.

Shiko Seritë

Zgjidhjet që ofron Mitsubishi


Shikoni se çfarë ofron Mitsubishi për ju dhe zgjidhni se çfarë ju përshtatet.

  • Multi-Split
  • Mono-Split
Multi-Zone Icon

Zgjidhjet Multi-Split


Kontrolloni individualisht deri në tetë zona në shtëpinë tuaj nga një pajisje e jashtme e vetme.

Shiko si
 
Single-Zone Icon

Zgjidhjet Mono-split


Një pajisje e brendshme lidhet me një pajisje të jashtme pë të siguruar komfortin e një zone të vetme.

Shiko si

Gjej një zgjidhje komode me Plus-Klima


Merr më tepër informacion mbi tekonologjitë e reja dhe komfortin që ofrojnë pajisjet Mitsubishi

Shiko produktet
 

Dizajn kompakt

Prerje të reja që përshtaten me dekorin e ambientit tuaj.

Performancë e lartë

Teknologji moderne që lejon ngrohjen deri në -25o Celcius.

Kursim energjie: A+++

Kurseni deri në 40% më tepër energji me sistemet e reja Mitsubishi.